- Medische Pedicure Praktijk Tolberg

Ga naar de inhoud

Hoofdmenu:

Uw voeten mijn zorg


Even voorstellen…Medisch pedicure Ineke van Remortel.

Ik ben als pedicure gestart in januari 1989. Tien jaar later heb ik mijn aantekening diabetische voet behaald en in juni 2014 mijn diploma medisch pedicure. In de tussenliggende jaren heb ik veel nascholingen en cursussen gevolgd om mijn kennis      op-to-date te houden en op de hoogte te zijn van nieuwe ontwikkelingen op het gebied van voetverzorging.
Tevens ben ik gedurende 8 jaar werkzaam geweest bij praktijk voetzorg Roosendaal ( nu van Mook ). In deze praktijk heb ik veel geleerd over de behandeling van complexere voetproblemen. Dit kunnen zijn diabetische/reumatische voeten, ingroeiende nagels, wratbehandelingen of het verwijderen van zeer pijnlijke likdoorns. Ook heb ik screenings gedaan bij diabetici.
De podotherapeut heeft mij opgeleid voor behandeling van ingroeiende/ingegroeide nagels. Dit door het plaatsen van een nagel beugel volgens de techniek van Ross Fraser.

Ik miste in mijn werk bij de podotherapeut wel de “gewone” pedicure behandelingen. Dus vandaar en om mijn werktijden uit te breiden, heb ik weer mijn eigen praktijk aan huis op de Fluwijnberg 8 geopend.

Door mijn ruime ervaring( bijna 30 jaar pedicure) kan ik u goed advies geven omtrent de verzorging van uw voeten.


Ik ben gespecialiseerd in risico voeten, dus diabetes en reuma patiënten kunnen goed bij mij terecht voor een uitgebreid voetonderzoek en een aansluitende verzorgende voetbehandeling op maat. Ook specialistische technieken zoals het plaatsen van nagelbeugels (bij ingroeiende teennagels), vervaardigen van ortheses (bij pijnlijke drukplekken) en nagelreparaties worden door mij uitgevoerd.

Het leveren van hygiëne en klantvriendelijkheid staat bij mij op de eerste plaats. Aan het verzorgen van uw voeten wordt dan ook veel aandacht door mij besteed. U kunt een professionele en relaxte behandeling verwachten in een sfeervol ingericht praktijk waarbij ik werk met de laatste technieken en de nieuwste apparatuur.

Voor een professionele voetenbehandeling bent u bij Medisch pedicure praktijk Tolberg aan het juiste adres.
U kunt het beste een afspraak maken door te bellen op 06-25 27 84 15 of een mail te sturen naar mpptolberg@gmail.com.

Gaarne afmeldingen uiterlijk  24 uur voor de behandeling melden om kosten te voorkomen.

In de praktijk kunt u voorlopig alleen contant betalen. 
Terug naar de inhoud | Terug naar het hoofdmenu